Skip to content
Rekryteringsprocess

Vi utgår alltid från en noggrant utvald rekryteringsprocess som gör att vi kan hålla ett högt tempo och samtidigt kvalitetssäkra våra kandidater för att pricka rätt för er. 

Varför Everyday Consulting?

Vi tror att ett framgångsrikt samarbete bygger på förtroende, noggrannhet och teamwork. Efter många års erfarenhet av rekrytering har vi identifierat vilken stor utmaning våra kunder upplever med den personalomsättning som sker i vår bransch. Vi på Everyday Consulting jobbar hela tiden med att vara en attraktiv arbetsgivare som behåller sin personal och kompetensutveckla kontinuerligt, så våra kunder kan luta sig tillbaka och lita på att vi gör och kan jobbet.

Om oss

Everyday Consulting är ett nytänkande Search- & rekryteringsföretag, verksamma inom tjänstemannasektorn.

”För oss är det viktigt med återkommande kunder och nöjda konsulter. Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap i våra kunders branscher i kombination med vår expertis inom konsultuthyrning. Vår vision är att utveckla Sverige med rätt kompetens. Vi strävar varje dag efter att vara det självklara valet för er kunder och kandidater som söker personal eller er nästa arbetsgivare”

Everyday Consulting ingår i Bit Addict koncernen. Bit Addict är ett ingenjörsföretag med huvudkontor i Göteborg.

Vår affärsidé

Genom att kombinera vår passion för teknik och ett attraktivt erbjudande hjälper vi företag att möta deras utmaningar och tillgodose deras behov.

Våra värdeord

Passion – Vi vill skapa förändringar i rekryteringsbranschen, med ambition att höja Upplevelsen och öka Trovärdigheten.

Kvalitet – Vi är lyhörda för att möta & förstå våra kunders behov och hjälpa våra kandidater till att hitta arbetsplatsen man vill gå till varje dag.

Sammanhållning – Vi lägger stor vikt vid hög närvaro & lyhördhet hos våra kunder och konsulter.