Skip to content
Om oss

Everyday Consulting grundades år 2020 som ett innovativt Search- & Rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn.

Vår verksamhet är starkt rotad i en djupgående branschkunskap, kompletterad med vår expertis inom konsultuthyrning och rekrytering.

Vårt mål är enkelt: att förse Sverige med rätt kompetens. Vi strävar dagligen efter att bli det självklara valet för våra klienter och kandidater som söker nya möjligheter eller medarbetare.

På Everyday brinner vi för teknik och är engagerade i att överträffa våra klienters förväntningar. Genom att kombinera denna passion med vårt omfattande tjänsteutbud ger vi företag möjlighet att tackla sina specifika utmaningar och nå sina mål.

Rekryteringsprocess 

Vi följer en noggrant utformad rekryteringsprocess som möjliggör hög hastighet utan att kompromissa med kvaliteten, för att säkerställa att våra kandidater uppfyller era specifika krav på ett optimalt sätt

Varför Everyday Consulting?

Vi är övertygade om att en framgångsrik samarbetsrelation bygger på grundläggande värden som förtroende, precision och teamwork. Efter många års erfarenhet inom branschen har vi identifierat den utmaning som våra kunder ofta ställs inför – hög personalomsättning.

Därför strävar vi efter att vara en attraktiv arbetsgivare som inte bara behåller vår personal utan också främjar kontinuerlig kompetensutveckling. På så sätt kan våra kunder luta sig tillbaka med förtroende och veta att vi har kompetensen och dedikationen som krävs för att lösa deras behov.