Skip to content
Om oss

Everyday Consulting grundades år 2020 och är ett nytänkande Search- & Rekryteringsföretag, verksamma inom tjänstemannasektorn.

Kärnan i vår verksamhet bygger på djup kunskap i våra kunders branscher i kombination med vår expertis inom konsultuthyrning och rekrytering. 

Vår vision är att utveckla Sverige med rätt kompetens. Vi strävar varje dag efter att vara det självklara valet för er kunder och kandidater som söker personal eller er nästa arbetsgivare.

På Everyday Consulting drivs vi av en passion för teknik och ett engagemang för att leverera resultat som överträffar våra kunders förväntningar. Genom att kombinera denna passion med ett övertygande tjänsteerbjudande ger vi företag möjlighet att möta sina unika utmaningar och uppnå sina mål

Rekryteringsprocess

 

Vi utgår alltid från en noggrant utvald rekryteringsprocess som gör att vi kan hålla ett högt tempo och samtidigt kvalitetssäkra våra kandidater för att pricka rätt för er. 

Varför Everyday Consulting?

Vi tror att nyckeln till ett framgångsrikt samarbete bygger på förtroende, precision och teamwork. Efter många år i branschen har vi identifierat vilken stor utmaning våra kunder upplever med den personalomsättning som sker i vår bransch. Det är därför vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som behåller sin personal och främjar kontinuerlig kompetensutveckling, så våra kunder kan luta sig tillbaka och lita på att vi gör och kan jobbet.