Skip to content

Teknisk Projektledare till företag i Varberg

Ser du fram emot att ta nästa steg i din karriär och letar efter en ledande roll där du får möjlighet att arbeta med ny spännande teknik? Drivs du av ansvar, personlig utveckling och lockas av en familjär arbetsplats? Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer framförallt att få jobba med projektledning, mekanikkonstruktion och agera teknisk support i företagets säljprocess. I rollen ingår det mycket kundkontakt då fokus ligger på att driva olika projekt ute hos kunder där din uppgift är att hjälpa till med produktutveckling. Vad som är roligt och utmanade i tjänsten är det att de flesta projekten skiljer sig åt, vilket ställer krav på att hitta skräddarsydda lösningar där analys av marknaden, val av koncept och specialanpassningar behöver göras.

Vår kunds erbjudande:

Företaget erbjuder dig en flexibel arbetsplats, ett gott samarbete med kollegor, frihet under ansvar, goda sociala förmåner, generöst friskvårdsbidrag samt chansen att få vara med i den mest spännande fasen i bolagets 15 åriga historia med implementeringen av denna moderna teknik!

För att passa i den här rollen tror vi att du har ett naturligt inre driv och ar ett genuint teknikintresse. Vi ser gärna att du gillar att arbeta med nya människor då du kommer samarbeta med både nya kunder och kollegor.

Skallkrav:
  • Civilingenjörsutbildning inom relevant område
  • 2 års erfarenhet från mekanikkonstruktion
  • Erfarenhet från projektledning
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Om företaget

Vår kund arbetar framförallt med 3D-produktion och har de senaste åren fokuserat på att förbättra deras patenterade teknik, vilket har visat sig vara lönsamt då företaget lockat till sig flera nya kunder.

Verksamheten består av att implementera licenser inom 3D-teknik till deras kunder runt om i världen för att optimera deras produktion. Som tidigare nämnt har alla kunder sina egna unika behov och därför jobbar företaget med allt, från koncept till implementering och underhållning.

Om oss:

Everyday Consulting är ett nytänkande rekryterings- & bemanningsföretag som är verksamma inom tjänstemannasektorn.
 ”För oss är det viktigt med återkommande kunder och nöjda konsulter. Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap i våra kunders branscher i kombination med vår expertis inom konsultuthyrning. Vår vision är att utveckla Sverige med rätt kompetens. Vi strävar varje dag efter att vara det självklara valet för er kunder och kandidater som söker personal eller er nästa arbetsgivare”
Everyday Consulting ingår i Bit Addict koncernen. Bit Addict är ett ingenjörsföretag med huvudkontor i Göteborg.

Villkor
Startdatum:Enligt överenskommelse
Placeringsort:Varberg
Arbetstider:8 h arbetsdag 
Omfattning:Heltid, 100%
 
Inledningsvis sker anställningen om 6 månader hos Everyday Consulting för att sedan gå över i en anställning hos kund.

 

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök idag!

Ansökan

Din ansökan har skickats!

Förvänta dig ett svar kort efter att vi har granskat din ansökan.