Skip to content

Systemutvecklare som gillar att få maskiner att fungera (Placeringsort: Kungsbacka)

Vill du vara med och skapa framtidens innovationer? Brinner du för teknisk utveckling och gillar att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Vill du dessutom få en karriärmöjlighet på en modern arbetsplats med utmanande och spännande arbetsuppgifter? Så då tjänsten idag med start omgående!

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer delta i hela utvecklingsprocessen – från analys, design, programmering och test till dokumentation. Du kommer ingå i vår kunds Research & Development-avdelning med placering i Sverige. Alla i teamet har god systemförståelse och kan bidra i de olika delarna av systemet. Du kommer jobba i en dynamisk miljö med mycket stora utvecklingsmöjligheter.

Det förekommer resor i tjänsten och i din roll kommer du att samarbeta med kollegor på våra andra kontor runt om i världen.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara:
 • Utveckling av maskinlösningar
 • System- och komponentintegration
 • Embedded systems
 • Maskinlogik
 • Sensorik och visionteknik
 • Andra projekt och ansvarsområden kan också förekomma

Viktigt i tjänsten är att alltid sträva för att leverera ett kvalitativt bra resultat som ger mervärde för såväl vår kunds kunder som dem själva vilket skapar bra relationer som bygger förtroende. I arbetet kommer du att ha en vardag med stor variation där du bygger relationer med medarbetare, interna och externa kunder och marknader. Du får möjligheten att vara kunders bollplank i att hitta lösningar på deras problem och att få dem att våga ta steget vidare till att bli mer moderna och ligga i framkant när det gäller olika automationslösningar. Ditt driv och genuina intresse för automation, problemlösning och kundrelationer kommer ta dig långt!

Vår kunds erbjudande?
 • En möjlighet att arbeta på en modern arbetsplats med utmanande och spännande arbetsuppgifter
 • Arbeta i ett bolag tillhörande en koncern som är störst inom sitt område
 • Möjlighet att resa och arbeta på flera platser runt om i världen
 • Arbeta tillsammans med skickliga kollegor som alla strävar efter att leverera kvalitativa resultat
Din profil:

För att vara framgångsrik i tjänsten tror vi att du trivs med fria tyglar och tar egna initiativ. Du är social och har förmågan att bygga personliga nätverk. Du är noggrann, har lätt för att sätta dig in i problem som ska lösas och har en stor nyfikenhet. Utöver detta är du prestigelös och trivs med att dela med dig av din kunskap till andra, samt drivs av att arbeta i ständig förändring.

Vår kund söker någon som har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom automotive, maskin eller automationsbranchen. Innehar Civil- eller högskoleingenjör inom datateknik, maskinteknik, teknisk fysik, elektroteknik eller liknande samt har god förståelse för att arbeta agilt och med olika projektsmetodiker.

Skallkrav:
 • Erfarenhet/förståelse och intresse av hårdvaruteknologi
 • Trivs med att programmera i C#
 • .NET Framework (Visual Studio)
 • Du talar och skriver obehindrat på engelska, men får gärna också kunna svenska
Om företaget:

Vår kund tillhör världens största koncern som levererar maskin- och produktionslösningar med laserteknik och avancerad automation till alla typer av branscher över hela världen.

De levererar både utrustning för laserbearbetning såväl som annan kringutrustning och automation. Det kan vara allt från enklare hanteringsutrustningar till komplexa robotstationer.

Om Everyday Consulting:

Everyday Consulting är ett nytänkande rekryterings- & bemanningsföretag som är verksamma inom tjänstemannasektorn.

”För oss är det viktigt med återkommande kunder och nöjda konsulter. Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap i våra kunders branscher i kombination med vår expertis inom konsultuthyrning. Vår vision är att utveckla Sverige med rätt kompetens. Vi strävar varje dag efter att vara det självklara valet för er kunder och kandidater som söker personal eller er nästa arbetsgivare”

Everyday Consulting ingår i Bit Addict koncernen. Bit Addict är ett ingenjörsföretag med huvudkontor i Göteborg.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Kungsbacka 
Arbetstider: 08:00-17:00 
Omfattning: Heltid, 100%

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli direkt anställd hos kund.

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök idag!

Ansökan

Din ansökan har skickats!

Förvänta dig ett svar kort efter att vi har granskat din ansökan.