Skip to content

Programmerare till Understandit

Tycker du att programmering är bland det roligaste som finns och är intresserad av att anta nya spännande utmaningar inom webb, mobila appar, e-handel, AR, AI och nätverk? 

Vi söker dig som har koll på det senaste inom programmeringstrender och som tillsammans med ditt team alltid strävar efter att ligga i absoluta framkant gällande både teknik och upplevelse.

Vem är du?

Vi söker dig som är prestigelös, har ett brinnande intresse för den senaste tekniken och vill arbeta med nya spännande utmaningar inom webb, mobila appar, e-handel, AR, AI och nätverk? 

Vi jublar och blir glada om du har:

  • Ett par års erfarenhet av programmering för webb och/eller applikationer
  • Goda kunskaper i ett eller flera programmeringsspråk (Javascript, PHP, Python, eller annat)
  • Ett stort intresse för problemlösning, teknik och digital utveckling
  • Meriterande om du använt dig av Drupal
Om företaget

UnderstandIT är en digital byrå i ett expansivt läge. De arbetar med applikationer för web och mobil (och en hel del andra plattformar) som hjälper sina kunder att synas mer, få fler affärer, kommunicera och effektivisera sitt arbete.

Deras erbjudande bygger på en kombination av kognitionsvetenskap, strategi, kommunikation, teknik och design för att skapa en optimal användarupplevelse. Företaget ingår i byrånätverket More Alliance med 120+ specialister inom kommunikation, PR, film, event och content, samlade på deras gemensamma kontor i centrala Göteborg.

UnderstandIT har många nya kunder och spännande uppdrag vilket innebär att de söker fler engagerade kollegor. Hos dem kommer du jobba i flera olika kundprojekt, tight tillsammans i projekt-team bestående av strateger, projektledare, utvecklare och designers. Om du trivs med att jobba i en miljö som engagerar, tillsammans med glada och positiva människor på ett kontor med takterrass i centrum, kommer du att trivas på detta grymma företag!

Om oss:

Everyday Consulting är ett nytänkande rekryterings- & bemanningsföretag som är verksamma inom tjänstemannasektorn.

”För oss är det viktigt med återkommande kunder och nöjda konsulter. Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap i våra kunders branscher i kombination med vår expertis inom konsultuthyrning. Vår vision är att utveckla Sverige med rätt kompetens. Vi strävar varje dag efter att vara det självklara valet för er kunder och kandidater som söker personal eller er nästa arbetsgivare”

Everyday Consulting ingår i Bit Addict koncernen. Bit Addict är ett ingenjörsföretag med huvudkontor i Göteborg.

Villkor

Startdatum:

Enligt överenskommelse

Placeringsort:

Göteborg

Arbetstider:

08:00-17:00 

Omfattning:

Heltid, 100%

 

Inledningsvis sker anställningen hos Everyday Consulting för att sedan gå över i en anställning hos UnderstandIT.

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök idag

Ansökan

Din ansökan har skickats!

Förvänta dig ett svar kort efter att vi har granskat din ansökan.