Skip to content

Mätchef till Spotland

Har du några års erfarenhet som mättekniker inom anläggning? Är det kanske dags för nästa steg i karriären? Spännande säger vi! Då har vi en riktigt grym tjänst till dig.

Dina arbetsuppgifter:

Som mätchef har du en viktig roll för att företaget ska kunna leverera projekt med hög kvalitet. Ditt huvudsakliga ansvar är att planera och driva mätningsarbetet på plats i projekt tillsammans med våra mättekniker.

Du leder och fördelar arbetet mellan mätteknikerna och säkerställer att alla i mätningsorganisationen på arbetsplatsen följer vårt arbetssätt och har kunskap om gällande mät- och ersättningsregler. Du ansvarar för att skapa modeller och relationsunderlag samt för mängdberäkning i projektet.

Om företaget

Spotland är som en stor familj. Vårt företag består av många olika personligheter med individuell kompetens. I vår mångsidiga grupp finns bland annat kart- och mätningstekniker, BIM/VDC-ingenjörer, maskinstyrningsrådgivare och tekniker. Med denna sammansättning av skickliga medarbetare är vi övertygade om att vi kan ge de bästa resultaten inom: mätteknik, BIM/VDC, rådgivning och maskinstyrning.

Spotland började som en lantmäteriavdelning i ett större anläggningsföretag. År 2012 tog vi steget vidare och valde att bli en självständig verksamhet med målet att bli den ledande aktören i teknik på marknaden. Det är särskilt viktigt i bygg- och anläggningsbranschen, som blir allt mer digitaliserad och kräver den senaste tekniken för att man ska kunna leverera önskad kvalitet i tid och till rätt budget.

Hur det är att jobba på Spotland?

Det är mycket spännande, ibland hektiskt, men alltid roligt! Varje dag utmanas du och kastas in i att lära dig nya saker. Vi arbetar med den nyaste tekniken, och har varje dag tillfälle att ”leka” med banbrytande högteknologiska produkter.

Du får inte bara kollegor, utan lagkamrater och vänner, som stöder dina och andras nya idéer och ambitioner, och hjälper dig genom vardagens utmaningar.

När du går hem har du en känsla av framsteg, som kommer från en arbetsdag där du har hjälpt till att bidra till utvecklingen av något nytt och spännande.

Din profil

Är du självgående och gillar allt som har med beräkningar och modeller att göra? Grymt! Vi tror även att du som person engageras av att leda och driva projekt från start till slut, har ett genuint intresse för teknisk utveckling och ser fram emot att utmanas varje dag.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom området, fördelaktigt inom mätteknik. För denna tjänst bör du ha flera års erfarenhet av utsättning/mätning inom mark- och anläggning. Körkort är ett krav. Du kan också utrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift.

Om oss:

Everyday Consulting är ett nytänkande rekryterings- & bemanningsföretag som är verksamma inom tjänstemannasektorn.

”För oss är det viktigt med återkommande kunder och nöjda konsulter. Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap i våra kunders branscher i kombination med vår expertis inom konsultuthyrning. Vår vision är att utveckla Sverige med rätt kompetens. Vi strävar varje dag efter att vara det självklara valet för er kunder och kandidater som söker personal eller er nästa arbetsgivare”

Everyday Consulting ingår i Bit Addict koncernen. Bit Addict är ett ingenjörsföretag med huvudkontor i Göteborg.

Villkor

Startdatum:

Omgående

Placeringsort:

Göteborg

Arbetstider:

08:00-17:00 

Omfattning:

Heltid, 100%

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök idag!

Ansökan

Din ansökan har skickats!

Förvänta dig ett svar kort efter att vi har granskat din ansökan.