Skip to content

IT-konsult med bred teknisk erfarenhet av IT-miljöer (Placeringsort:Göteborg)

Tycker du om att jobba kundnära och hjälpa företag att analysera, implementera och driftsätta deras IT-miljö? Trivs du i ett expansivt och snabbföränderligt bolag? Sök då tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter:

I din roll kommer du analysera, planera och utföra projekt kopplat till företags IT-miljöer. Det innebär att du kommer fungera som rådgivare för att hjälpa dem att ha den bäst tänkbara uppsatta IT-miljön för deras verksamhet. Felsökning, installation, konfiguration och inköp av mjukvara och hårdvara ingår alla i dina arbetsuppgifter.

Din profil:

För att lyckas i rollen krävs det att du är positiv, flexibel, kommunikativ och är en problemlösare som tycker om att hjälpa kunder i flera olika IT-miljöer. Du behöver vara självgående för att snabbt kunna sätta dig in i arbetsuppgifterna.

Skallkrav:

  • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet och intresse av nätverk
  • Svenska i tal & skrift
  • Körkort B

Meriterande:

  • Projektledningsförmåga

 

Vår kunds erbjudande:
  • Arbeta med mycket drivna och kompetenta kollegor inom området.
  • Tillhöra ett företag som har en familjär stämning, högt i tak och som trivs att umgås med varandra (Exempelvis under en prestigefull pingismatch).
  • En chans att vara med och påverka och implementera nya rutiner och processer.
  • Arbeta med en mycket uppskattad kundanpassade IT-miljölösning.
Om företaget:

Vår kund är ett IT-företag som har sitt huvudkontor i Göteborg men som även har kontor i Stockholm, Jönköping, Helsingborg och Skövde. De levererar kompletta lösningar till företag och organisationer inom IT. Alla deras kundanpassade lösningar är skapade för säkerhet, stabilitet och tillgänglighet. De effektiviserar sina kunders IT-, print- och telefonilösningar där alla områden är en vital del i ett företag. Att samarbeta med vår kund kännetecknas av ett stort engagemang, kommunikation, utveckling och god kundupplevelse kombinerat med hög servicenivå och tydlig kundnytta. De värderar alltid långa kundrelationer, partnerskap och att de alltid ska vara bättre än deras senaste framgång. De strävar alltid efter att uppnå succé igen, igen och igen både med sina kunder och medarbetare.

Om oss:

Everyday Consulting är ett nytänkande rekryterings- & bemanningsföretag som är verksamma inom tjänstemannasektorn.
 ”För oss är det viktigt med återkommande kunder och nöjda konsulter. Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap i våra kunders branscher i kombination med vår expertis inom konsultuthyrning. Vår vision är att utveckla Sverige med rätt kompetens. Vi strävar varje dag efter att vara det självklara valet för er kunder och kandidater som söker personal eller er nästa arbetsgivare”


Everyday Consulting ingår i Bit Addict koncernen. Bit Addict är ett ingenjörsföretag med huvudkontor i Göteborg.

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00 
Omfattning: Heltid, 100%

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli direkt anställd hos kund.

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök idag!

Ansökan

Din ansökan har skickats!

Förvänta dig ett svar kort efter att vi har granskat din ansökan.