Skip to content

Backend-utvecklare (PHP) till Awardit (Placeringsort: Göteborg)

Vill du bli en del av ett växande bolag där du får möjlighet att vara delaktig i allt som händer? Hos oss får du vara med och skapa lojalitets- och e-handelslösningar på en modern frontend-stack för flera av Nordens största och mest välkända företag och varumärken som t.ex. SAS, E.ON, American Express, Handelsbanken, Mastercard och Klarna.

Om Awardit

Awardit har utvecklat lojalitetslösningar för några av Skandinaviens största företag sedan 1999. Vi erbjuder en helhetslösning där vi tar hand om hela flödet från ax till limpa. Vi designar och utvecklar sajten, köper in och lagerhåller produkterna, packar och skickar beställningarna, hanterar ekonomi med betalning och fakturering, samt driftar kundtjänsten. I Göteborg sitter vi i en tusen kvadratmeter stor takvåning i Gamlestadens fabriker. Förutom trevliga kollegor ingår både biljardbord och PS4-hörna, och vi vågar garantera extra gott kaffe från vår fina kaffebar.

Om rollen

Hos oss blir du en del i ett vasst agilt team och arbetar med en PHP-baserad headless-stack (7.4) med e-handelsplattformen Magento som kärna. Utöver Magento har vi ett antal stödtjänster baserade på Symphony, NodeJS och Java. Vi servar vår frontend som en isomorfisk react-baserad SPA-applikation där sidan byggs på servern av NodeJS med data från PHP via GraphQL och REST. Inom teamet kommer du få ett roligt, kreativt och stimulerande arbete med spännande projekt där egna initiativ uppskattas och dina idéer och inspel värdesätts högt.

Profil

Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet av PHP-fokuserad backendutveckling i ramverk som t.ex. Symfony, Laravel (eller kanske rentav Magento). Du drivs av möjligheten att utvecklas och tycker om att tackla utmaningar. Du är en nyfiken, ivrig problemlösare som gärna anammar nya tekniker, verktyg och metoder som kan göra ditt och dina kollegors arbete effektivare.

Du tycker om att ta egna initiativ, tänker proaktivt och tycker om att arbeta tätt tillsammans med produktägare och frontendutvecklare för att driva projektet framåt och leverera en så bra produkt som möjligt.

Krav
  • Gedigen erfarenhet av PHP
  • Kunskaper inom vanliga SQL-dialekter såsom MySQL, SQL Server, Postgres eller liknande
  • Erfarenhet av att bygga och arbeta med API:er, såsom GraphQL, REST och SOAP
  • Serverbaserad javascript (NodeJS/Express)
  • Vana att arbeta med versionshantering i git
Vi tycker det är extra bra om du har
  • Tidigare erfarenhet av Magento
  • Tidigare erfarenhet av Symfony / Laravel eller liknande ramverk
Har du även
  • Tidigare erfarenhet av CI/CD/Devops / administration och/eller orchestrering av *nix-servrar (Ansible, Chef, Puppet, Docker, Kubernetes osv.)
  • Tidigare erfarenhet av objektorienterad programmering inom språk såsom Rust / Go / Java / C#
  • Tidigare erfarenhet av typade språk (eller kanske rentav typechecking i PHP)

… så är det bra, men absolut inget krav!

Om Everyday Consulting:

Everyday Consulting är ett nytänkande rekryterings- & bemanningsföretag som är verksamma inom tjänstemannasektorn.

”För oss är det viktigt med återkommande kunder och nöjda konsulter. Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap i våra kunders branscher i kombination med vår expertis inom konsultuthyrning. Vår vision är att utveckla Sverige med rätt kompetens. Vi strävar varje dag efter att vara det självklara valet för er kunder och kandidater som söker personal eller er nästa arbetsgivare”

Everyday Consulting ingår i Bit Addict koncernen. Bit Addict är ett ingenjörsföretag med huvudkontor i Göteborg.

Villkor
Startdatum:Omgående alt. Enligt överenskommelse
Placeringsort:Göteborg
Arbetstider:

40h arbetsvecka (3h flex per dag och möjlighet att arbeta hemifrån vid behov)

Omfattning:Heltid, 100%

Anställningsform

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos vår kund.

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök idag

Ansökan

Din ansökan har skickats!

Förvänta dig ett svar kort efter att vi har granskat din ansökan.